ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε κρίσιμη κατάσταση 83χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

26χρονη από τη Λευκωσία τον κτύπησε ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Φανερωμένης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας Βρετανός, ηλικίας 83 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Αγίας Άννας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη από τη Λευκωσία τον κτύπησε ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Φανερωμένης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις οκτώ χθες το βράδυ ενώ 26χρονη από τη Λευκωσία οδηγούσε το αυτοκίνητο της κατά μήκος της Λεωφόρου Φανερωμένης, με πορεία τον κυκλικό κόμβο Δροσιάς προς τη Λεωφόρο Αρτέμιδος, σε κάποιο σημείο του δρόμου κτύπησε, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά, άνδρα ηλικίας 83 χρόνων, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά σε σχέση με την πορεία του οχήματος.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 83χρονο και τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο άνδρας αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς που διέγνωσαν κατάγματα κλείδας, ωμοπλάτης και πλευρών, κρατήθηκε για νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή.

Από τη σύγκρουση η 26χρονη οδηγός τραυματίστηκε επίσης και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Στην κοπέλα έγινε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X