ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Καταζητείται ο Γ. Ξιούρουππας για το φονικό (upd)

O Παναγιώτης Χριστοδούλου 40 χρόνων το θύμα της δολοφονίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φόνος διεπράχθη σήμερα γύρω στις 05.30 τα ξημερώματα έξω από κλαμπ που βρίσκεται σε πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είναι ο  Γιώργος Γεωργίου Ξιούρουππας από τη Λάρνακα και καταζητείται.

Το φονικό

O Παναγιώτης Χριστοδούλου 40 χρόνων, κάτοικος Καμάρων Λάρνακας, είναι το θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε το πρωί έξω από μπυραρία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, θύμα και δράστης είχαν συναντηθεί στην μπυραρία για να συζητήσουν προκειμένου να επιλύσουν μεταξύ τους διαφορές.

Μαρτυρίες θαμώνων αναφέρουν ότι σημειώθηκε λογομαχία και ο δράστης ανέσυρε πυροβόλο όπλο με το οποίο έριξε αριθμό σφαιρών εναντίον του θύματος.

Θαμώνες κατονόμασαν τον δράστη εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Στη σκηνή βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι διενεργούν αυτοψία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό πιθανόν να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το θύμα είχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν. Όσον αφορά τον δράστη, πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα κατεχόμενα.

Καταζητείται ο δράστης

Η Αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωση της διεξάγει έρευνες και εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί ο Γιώργος Γεωργίου Ξιούρουππας από τη Λάρνακα αλλά και να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη ο φόνος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας [24804060] ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ανώνυμα να δώσει όποιες πληροφορίες έχει μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X