ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα οι Κυαμίδης και Σαχ-μπετεριάν

Γιατροί του δημοσίου έστελλαν ασθενείς σε συγκεκριμένο ακουολογικό κέντρο έναντι αμοιβής

ΚΥΠΕ

Ενώπιον δικαστηρίου, για την έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, οδηγούνται σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής, Γιαννάκης Κυαμίδης και ο Βασκέν Σαχ-μπετεριάν, γιατρός στην ίδια κλινική.

Συνελήφθησαν σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση χρηματισμού δημοσίων λειτουργών στον τομέα της Υγείας.
Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, απουσιάζει στο εξωτερικό.

Με βάση την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, γιατροί του δημοσίου έστελλαν ασθενείς σε συγκεκριμένο ακουολογικό κέντρο της Λευκωσίας έναντι αμοιβής.

Η σύλληψη του Κυαμίδη, έγινε στο χώρο στάθμευσης του εν λόγω ιατρικού κέντρου όπου συνελήφθη με φάκελο στα χέρια, ο οποίος περιείχε εξακόσια ευρώ σε σημαδεμένα χαρτονομίσματα.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράττονταν από το 2008 μέχρι σήμερα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε ύστερα από καταγγελία που έγινε από το ακουολογικό κέντρο που έδινε τις μίζες στους γιατρούς.

Σε δηλώσεις στο Τρίτο, ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι μετά την καταγγελία η Αστυνομία ενήργησε τάχιστα και υπήρξε το αποτέλεσμα με τη σύλληψη του πρώτου γιατρού.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων αυτής της πολύ σοβαρής υπόθεσης, πρόσθεσε ο κύριος Αγγελίδης, θα ληφθούν καταθέσεις και θα γίνουν ανακρίσεις ώστε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση.

Επισημαίνοντας ότι ο τελικός λόγος ανήκει στο Δικαστήριο κάλεσε οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε στοιχεία ή πληροφορίες να τα δώσει στην Αστυνομία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση