ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πυρκαγιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Η ζημία ανέρχεται στις 8 χιλιάδες ευρώ

ΚΥΠΕ

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά το Πισσούρι, χθες το απόγευμα , αποστέλλοντας τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πάφου ενώ ο αυτοκινητόδρομος μέχρι την κατάσβεση της έκλεισε για λίγη ώρα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία το μήνυμα λήφθηκε στις 14.59 για πυρκαγιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά το Πισσούρι ενώ η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:50.

Η πυρκαγιά ήταν στα ελαστικά της καρότσας και στο ξύλινο δάπεδο της, επίσης επηρεάστηκε και μέρος του φορτίου το οποίο ήταν 26 τόνοι περίπου από πεπιεσμένο ξύλο τύπου PELLET ( Heating - Ecological fuel για τζάκια) συσκευασμένο σε μεγάλες πλαστικές σακούλες πάνω σε ξύλινα παλέτα, μέσα σε μεταλλικό κοντέινερ.

Όπως ανέφερε ο οδηγός του οχήματος στην Πυροσβεστική, ενώ οδηγούσε το όχημα κάποια ελαστικά της συρόμενης καρότσας έσκασαν και προτού προλάβει να σταθμεύσει ανεφλέγησαν.

Μαζί με άλλους περαστικούς προσπάθησαν να κατασβήσουν την πυρκαγιά με πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης χωρίς αποτέλεσμα.

Με την χρήση τηλεσκοπικού μηχανήματος έγινε μετακίνηση του φορτιού σε δεύτερο αρθρωτό όχημα που κλήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X