ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό δρακόντεια μέτρα ο Ξιούρουππας στο δικαστήριο

Επιτέθηκαν στον δικηγόρο του Ξιούρουπα οι συγγενείς του Παναγιώτη Χριστοδούλου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 45χρονος Γιώργος Ξιούρουπας, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 39χρονου, Παναγιώτη Χριστοδούλου.

Ο Γιώργος Ξιούρουππας, ο οποίος αντιμετωπίζει 9 κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων σε εκ προμελέτης φόνο, κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, δεν παραδέχθηκε ενοχή.

Στο μεταξύ, στο δικαστήριο σημειώθηκε ξανά ένταση, όταν κατά την έξοδο από την αίθουσα του δικαστηρίου, συγγενείς και φίλοι του θύματος στη θέα του δικηγόρου του Γιώργου Ξιούρουπα, Ρίκου Μαπουρίδη του επιτέθηκαν φραστικά, λέγοντάς του πως «δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο». «Ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του και δεν ανέχομαι να παρεμβαίνει στη δουλειά μου» ήταν η απάντηση του δικηγόρου.

Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, επήλθε ψυχραιμία και στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας φυγάδευσαν τον Ξιούρουπα για να αποφύγουν τα επεισόδια.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο όρισε νέα ακρόαση στις 7 Οκτωβρίου του 2016. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση