ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε 31 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε εντός 24ωρου η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε συναγερμό οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

ΚΥΠΕ

Σε 48 κλήσεις για βοήθεια, 31 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το 24ωρο, από τις 06.00 της 18ης μέχρι και τις 06.00 της 19ης Ιουνίου του 2016.

Σε σημερινή ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι χθες η ώρα 10.37 λήφθηκε μήνυμα στην Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα σε περιοχή του χωριού Επισκοπή στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού και δύο από την Πυροσβεστική των Βρετανικών βάσεων και η ώρα 11.11 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκτασης 1 εκταρίου περίπου σε περιοχή του χωριού Επισκοπή.

Επίσης, χθες η ώρα 10.55 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε φάρμα στο χωριό Ξυλοφάγου με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αμμοχώστου και δύο από την Πυροσβεστική των Βρετανικών βάσεων.

Η ώρα 12.00, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε περιφραγμένο χώρο φάρμας ζώων στο χωριό Ξυλοφάγου. Η πυρκαγιά, η οποία ήταν στη περιοχή των Βρετανικών βάσεων, κατέκαψε 70 μικρές και 45 μεγάλες μπάλες σανού και μια γεννήτρια.

Επιπλέον, χθες η ώρα 13.05 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα  σε περιοχή του χωριού Μαραθούντα στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Πάφου και η ώρα 13.54 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα έκτασης 1 ½ εκταρίου περίπου σε περιοχή του χωριού Μαραθούντα. Στην πυρόσβεση βοήθησε και ένα πυροσβεστικό της Υπηρεσίας Θήρας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση