ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώπιον δικαστηρίου και ο δεύτερος ύποπτος για τον φόνο της Ντιανιέλας

Ο 32χρονος τηλεφώνησε στις ιδικές δυνάμεις αναφέροντας ότι έρχεται στο νησί να παραδοθεί

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 32χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, αναφορικά με τη δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα, 36 χρόνων από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα υπνοδωματίου του διαμερίσματός της στην οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζυ, την πρώτη περασμένου Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Βούλγαρος ο οποίος είχε μετακομίσει οικογενειακώς από την Κύπρο για τη χώρα του δύο μέρες μετά τον εντοπισμό της νεκρής Ντιανιέλα, επικοινώνησε με μέλη της Δύναμης και ανέφερε ότι θα ερχόταν μόνος του στο νησί για να παραδοθεί.

Ο 32χρονος έφτασε από τη Βουλγαρία χθες γύρω στις 20.30 το βράδυ και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας όπου και έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης.

Η Ντιανιέλα Ρόσκα είχε βρεθεί ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα, με δεμένα τα χέρια με κορδόνι στο πίσω μέρος του σώματος της, το κεφάλι της ήταν πάνω σε μαξιλάρι ενώ έφερε εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι. Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε προηγηθεί πάλη με το θύμα, αφού υπήρχε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί και στους καναπέδες του καθιστικού, ενώ υπήρχε ακαταστασία στο κυρίως υπνοδωμάτιο.

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, που διενήργησαν τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν πέθανε αμέσως αλλά ύστερα από κάποιες ώρες.

Σημειώνεται ότι τον 32χρονο Βούλγαρο ενέπλεξε στην υπόθεση με θεληματική του κατάθεση, ομοεθνής του ηλικίας 31 χρόνων, ο οποίος τελεί από την περασμένη Πέμπτη 23 Ιουνίου υπό πενθήμερη κράτηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση