ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόσωπα του υποκόσμου ενέπλεξε στην κατάθεσή της η 30χρονη

Συνεχίζει να διαφεύγει ο εκτελεστής του τετραπλού φονικού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε συγκεκριμένες περιοχές της Λευκωσίας για τον εντοπισμό προσώπων που ενδεχομένως να εμπλέκονται στο τετραπλό φονικό βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, μετά την ομολογία της 30χρονης από τη Λευκωσία, η οποία ομολόγησε τα πάντα σχετικά με την εμπλοκή της ίδιας, αλλά και του 32χρονου συντρόφου της στην υπόθεση.

Η 30χρονη, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της εξέφρασε την επιθυμία να «μιλήσει» και παραδέχθηκε ενοχή στους ανακριτές της υπόθεσης, ενώ ενέπλεξε και τον σύντροφό της στη διάπραξη του φονικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, τόσο ο 32χρονος, όσο και η 30χρονη συναντήθηκαν με τον Αλβανό καταζητούμενο Άλεξ Μουέλι, τον οποίο μετέφεραν με το αυτοκίνητό του 32χρονου σε συγκεκριμένη περιοχή, ενώ φιλοξενούσαν τους δύο δράστες στο διαμέρισμα της 30χρονης στην Άγλατζιά, αλλά και στις επαύλεις που ενοικίαζε ο σύντροφός της.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει πως το ζεύγος μετέφερε τους δύο δράστες στη σκηνή του φόνου και έπειτα μετά τη διάπραξη του φονικού απομάκρυναν τον έναν εκ των δύο δραστών από την περιοχή, αφού ο Vogli Jani έπεσε νεκρός από τα πυρά.

Από την πλευρά του ο 32χρονος ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν φιλοξένησε ποτέ κανέναν από τους δράστες στις επαύλεις που ενοικίαζε.

Η 30χρονη στην κατάθεσή της, ενέπλεξε και πρόσωπα του υπόκοσμου, τα οποία είναι γνωστά στις Αστυνομία και έχουν σχέση με το σύντροφό της, αφού ενδεχομένως να ήταν οι διαμεσολαβητές στο τετραπλό φονικό.

Συνεχίζει να διαφεύγει ο εκτελεστής

Την ίδια ώρα, ο Αλβανός Άλεξ Μουρέλι συνεχίζει να διαφεύγει, αφού σε επιχείρηση της Αστυνομίας που διενεργήθηκε στην Αγλαντζιά χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Η αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένα υποστατικά στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης για εντοπισμό του Αλεξ Μπουρέλι σε σχέση με τη στυγερή δολοφονία στην Αγία Νάπα προέκυψε μετά και τα όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όπου οδηγήθηκαν χθες το πρωί ο 32χρονος και η 30χρονη σύντροφός, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του εκτελεστή, ενώ αναμένονται κι άλλα εντάλματα σύλληψης.


Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X