ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στα βαθιά οι έρευνες της Αστυνομίας για το μακελειό

Φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι σαρωτικές έρευνες της Αστυνομίας τόσο για να φτάσει στα ίχνη του ηθικού αυτουργού του μακελειού της Αγίας Νάπας όσο και στον Αλβανό εκτελεστή που για ένατη μέρα παραμένει άφαντος, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Πάνοπλα μέλη της Αστυνομία συνεχίζουν να χτενίζουν περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό από όπου φαίνεται να πέρασε ο καταζητούμενος, που εκτιμάται ότι βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές της υπόθεσης υποβάλλουν σε εξαντλητική ανάκριση τους τέσσερεις νέους συλληφθέντες που φαίνεται βάσει μαρτυρίας να εμπλέκονται στο στυγερό έγκλημα, οι οποίοι ωστόσο κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό. Υπενθυμίζεται ότι τους τέσσερεις ενέπλεξαν στις καταθέσεις τους η 30χρονη και ο 32χρονος σύντροφος της, που φέρονται να προσέφεραν καταφύγιο στους εκτελεστές ενώ ο 32χρονος ήταν και ο οδηγός τους, οι οποίοι τα ομολόγησαν όλα.

Οι ανακριτές ευελπιστούν ότι κάποιοι εκ των τεσσάρων θα λυγίσουν και θα οδηγήσουν την Αστυνομία στον ηθικό αυτουργό, που πλέον υπάρχουν ενδείξεις για το ποιος είναι.

Στο μεταξύ αποκαλυπτικά ήταν τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου τα οποία έδειξαν ότι ο αλβανός εκτελεστής, έπεσε νεκρός από άλλο δολοφόνο, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν πρόκειται για ατύχημα. Φως στην υπόθεση ενδεχομένως να δώσουν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των έξι υπόπτων.

Η Αστυνομία, συνεχίζει να αναζητεί και όγδοο ύποπτο ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που βοήθησε τους δύο οδηγούς των εκτελεστών να μεταφέρουν το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στο στυγερό έγκλημα. Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος ύποπτος που έχει πλούσιο παρελθόν και ενεπλάκη και παλαιότερα σε απόπειρα φόνου είναι ο συνδετικός κρίκος με όλους τους δράστες ενώ είναι το πρόσωπο που έφερε τους αλβανούς στην Κύπρο και που τους προμήθευσε τον οπλισμό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση