ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις 5 Σεπτεμβρίου δικάζονται οι έξι για το μακελειό της Αγίας Νάπας

Αναμένεται να παραπεμφθούν σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας που θα συνεδριάζει στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 και κάτω από δρακόντεια μέτρα συνοδεύτηκαν οι έξι κατηγορούμενοι για το μακελειό της Αγίας Νάπας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα συνόδευσαν τους υπόπτους στην αίθουσα.

Οι έξι αντιμετωπίζουν συνολικά 26 κατηγορίες με κυριότερη τον φόνο εκ προμελέτης, κατηγορία η οποία επισύρει ποινή διά βίου φυλάκισης.

Κατά τη διαδικασία μεταφοράς τους στην αίθουσα, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη της ΜΜΑΔ, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού (ΕΑΟ) και του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλήρη εξάρτηση.

Η αίθουσα είχε ελεγχθεί και κλειδωθεί από προηγουμένως, ενώ οι εισερχόμενοι στην αίθουσα πέρασαν από αστυνομικό έλεγχο, περιλαμβανομένων και των δημοσιογράφων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο γυναικών έφεραν ένσταση στην κράτησή τους και για αυτό το λόγο ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα ανακοινώσει την απόφασή του για την κράτηση και των έξι κατηγορουμένων την Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10:00. Μέχρι τότε και οι έξι θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουνίου, δολοφονήθηκε σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης και ακόμα τρία άτομα ενώ δειπνούσαν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X