ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνεχίστηκε η διαδικασία για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό

Συνεχίζεται η διαδικασία για το συμβάν της 24ης Νοεμβρίου

ΚΥΠΕ

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού οδηγείται ξανά σήμερα ο 31χρονος Χρίστος Θωμά καθώς συνεχίζεται η διαδικασία για το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Στην κατάθεση κάποιων παραδεκτών γεγονότων αναλώθηκε η σημερινή διαδικασία στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Μετά το πέρας της σύντομης διαδικασίας, που περιλάμβανε δυο καταθέσεις αστυνομικών, ο 31χρονος κατηγορούμενος Χρίστος Θωμά, που αρνείται τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης , οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος αρνείται τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και ισχυρίζεται πως δεν είχε αντιληφθεί ότι σκότωσε τους τρεις νεαρούς τους οποίους και καταδίωξε με κουζινομάχαιρο και ότι ήταν αυτοί που τον είχαν προκαλέσει, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένεια του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση