ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξ αμελείας ο θάνατος του 16χρονου στη παραλιακή Λεμεσού

Ο 18χρονος οδηγός εγκατέλειψε την σκηνή και παραδόθηκε αργότερα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας εξετάζεται, μεταξύ άλλων, εναντίον του 18χρονου οδηγού του μοτοποδηλάτου, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ο άτυχος 16χρονος Yazan Alnwaihi, που χθες παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

Ο 18χρονος, Σύρος στην καταγωγή, είχε εγκαταλείψει τη σκηνή του τροχαίου, αλλά παραδόθηκε τελικά χθες βράδυ στην Αστυνομία, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Σήμερα το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς, εν αναμονή ολοκλήρωσης των αστυνομικών εξετάσεων και σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς τη συναίνεση του ιδιοκτήτη του μοτοποδηλάτου, που είναι ο πατέρας του.

Σύμφωνα εξάλλου με τη νεκροψία στη σορό του 16χρονου, ο θάνατος του προκλήθηκε από πολυτραυματισμό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 18χρονος φρέναρε απότομα και έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου, με αποτέλεσμα ο 16χρονος συνεπιβάτης να πέσει στο έδαφος και να παρασυρθεί από το λεωφορείο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση