ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε 36χρονο Βούγλαρο ανήκει το πτώμα στην Αλαμινό

Δεν αποκλείεται να έριξαν την σορό από γκρεμό σύμφωνα με την Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε 36χρονο από τη Βουλγαρία, νυμφευμένο με Βουλγάρα, κάτοικο Αραδίππου, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε χθες στη θάλασσα της Λάρνακας, στον Αγιο Θεόδωρο.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από τον πατέρα του. Έλειπε από το σπίτι του από τις 6 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 10 του μήνα από τη σύζυγό του.

Την νεκροτομή επί της σορού του διενήργησαν το πρωί οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νίκος Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 17.25 εντοπίστηκε από πολίτη στην ακτή, δύο περίπου μέτρα από τη θάλασσα, στην περιοχή «Καυκαλιά» έδαφος Αγίου Θεοδώρου, πτώμα αλλοδαπού άνδρα σε κατάσταση αποσύνθεσης το οποίο ήταν περιτυλιγμένο σε σακούλες σκουπιδιών και κολλητική ταινία.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ επί τόπου έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι άρχισαν έρευνες.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας διεφάνη ότι η σορός ήταν σε μερική αποσύνθεση και ανήκε σε άνδρα με γεροδεμένο σωματότυπο, αγνώστων στοιχείων.

Το πτώμα του άνδρα διακομίστηκε χθες βράδυ με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ η σκηνή παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας αποκλεισμένη και υπό αστυνομική φρούρηση.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: 24news

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X