ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τουρίστας στη Λάρνακα σταμάτησε πτήση της Aegean για ένα laptop

Το αεροσκάφος βρισκόταν στο αεροδρόμιο Λάρνακας έτοιμο για απογείωση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναστάτωση προκλήθηκε στην πτήση Α3 905 της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν ενώ ο πιλότος ετοιμαζόταν για απογείωση, ένας επιβάτης Αμερικανο-μεξικανικής καταγωγής, άρχισε να διαμαρτύρεται και να ζητά όπως εξέλθει του αεροσκάφους καθώς είχε αφήσει στο αεροδρόμιο, το διαβατήριο του.

Μετά από επικοινωνία της εταιρίας με το Ελευθέριος Βενιζέλος, η εταιρία ενημερώθηκε ότι δεν θα επιτρεπόταν η είσοδος στον εν λόγω επιβάτη, ικανοποιήθηκε το αίτημα του.

Ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι αυτό που είχε ξεχάσει δεν ήταν το διαβατήριο του αλλά το laptop του. Προφανώς ο επιβάτης χρησιμοποιήσε τη δικαιολογία με το διαβατήριο προκειμένου να μην αφήσει τον προσωπικό του υπολογιστή στην Κύπρο.

Αυτό που φαίνεται να μην ήξερε ήταν ότι η ενέργεια του θα είχε και κυρώσεις, καθώς όταν αμέσως μετά τον εντοπισμό του laptop του, επιχείρησε να αγοράσει άλλο εισιτήριο για να ταξιδέψει με την Aegean, έμαθε ότι μπήκε και στο sto list της εταιρίας. Πολιτική που ακολουθείται σε κάθε επιβάτη ο οποίος σταματά πτήση οποιασδήποτε αεροπορικής εταιρίας.

Έτσι η αναμονή για να φτάσει στον προορισμό του κράτησε λίγες ώρες περισσότερο απ ότι είχε υπολογίσει αρχικά.

Το ίδιο έγινε βέβαια και για τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, η οποία τελικά καθυστέρησε περίπου τέσσερις ώρες να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πάντως μετά το περιστατικό και άλλοι επιβάτες προτίμησαν να ταξιδέψουν με άλλη πτήση, προκειμένου να μην χάσουν τις πτήσεις ανταπόκρισης τους.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση