ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σήμερα ο δεύτερος αγώνας «Hellenic Bank Running Under The Moon»

Το Hellenic Bank Running Under The Moon κρατά ζεστή τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σήμερα ο βραδινό αγώνα «Hellenic Bank Running Under The Moon». Ο αγώνας ξεκινά στις 19:30 το βράδυ.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά, όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου κάτω από το φως του φεγγαριού, τρέχοντας ή περπατώντα

Το Hellenic Bank Running Under The Moon κρατά ζεστή τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης». Πέρα από το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης δίδεται η ευκαιρία να γίνει γνωστή η δράση της Θερμοκοιτίδας Αγάπης που στόχο έχει τη στήριξη νεογνών, γονέων και νοσηλευτικού προσωπικού στον καθημερινό αγώνα τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα.

O μοναδικός στην Κύπρο βραδινός αγώνας περιλαμβάνει, για πρώτη φορά στην Κύπρο, αγώνα Ημιμαραθώνιου δρόμου, καθώς και αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης, εταιρικός / ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 6-16 ετών.

Κάτα την διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί Live link από τον Deejay Radio 93.5 19:00 – 21:00 από την Μάρια Κορτζία, Νικόλα Ιωαννίδη και Κύπρο Καραβιώτη.

Mετά της 21:00 στα Decks αναλαμβάνει ο DJ LO για ένα after party.

Μην χάσετε την ευκαιρία να τρέξετε και να ενημερωθείτε για το έργο της «Θερμοκοιτίδας Αγάπης».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X