ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναστάτωση φέρνουν οι λιμουζίνες στα κατεχόμενα

«Το 60% των Τ/κ έχουν Μερσεντές» δήλωσε προκλητικά ο «υπουργός» γεωργίας

ΚΥΠΕ

Στην επικαιρότητα εξακολουθεί να βρίσκεται το θέμα της αγοράς των νέων πολυτελών οχημάτων για τους “υπουργούς” και άλλους “κρατικούς αξιωματούχους” στα κατεχόμενα.

Αυτή τη φορά έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του “υπουργού” γεωργίας και φυσικών πόρων, Ναζίμ Τσαβούσογλου, ο οποίος προσκεκλημένος σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης Genç tv ανέφερε ότι ο “λαός” αντιδρά στα πάντα και σημείωσε πως έχουν προσφύγει στο “δικαστήριο” (κόμματα και οργανώσεις) για “διατάγματα” που αποφάσισε το “υπουργικό συμβούλιο” ενώ ο κόσμος αντιδρά και σχολιάσει την αγορά των Μερσεντές. Το 60% των Τ/κ έχουν Μερσεντές, ακόμη και οι ταξιτζήδες έχουν, είπε προσθέτοντας “αν οδηγούμε κι εμείς τί θα γίνει;”.

Σύμφωνα με την Χαλκίν Σεσί, η αναφορά αυτή του Τσαβούσογλου προκάλεσε το χαμόγελο του παρουσιαστή που απάντησε “εγώ δεν οδηγώ (Μερσεντές)”. Η δήλωση όμως του “υπουργού” προκάλεσε μεγάλη αντίδραση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γεγονός που ανάγκασε τον Ναζίμ Τσαβούσογλου να προβεί σε γραπτή δήλωση και να μιλήσει για διαστρέβλωση της δήλωσής του. Η αναφορά ότι το 60% του λαού χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο καλών προδιαγραφών μετατράπηκε σε δήλωση ότι το 60% έχει Μερσεντές, παραπονέθηκε ο κ. Τσαβούσογλου για να προσθέσει ότι δεν ταιριάζει με την ηθική του Τύπου να απομονώνεις μια λέξη από μια αναφορά και να την τραβάς από τα μαλλιά για να δημιουργήσεις ατζέντα.

Τόνισα, ανέφερε στην δήλωσή του ο “υπουργός”, ότι τέτοιου είδους αυτοκίνητα είναι σύνηθες να χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό από κρατικούς αξιωματούχους και πως δεν τα αγόρασαν για τους ίδιους, για ιδιωτικό σκοπό, αλλά για τους “θεσμούς”. Τα προηγούμενα αυτοκίνητα παρουσίαζαν προβλήματα και βλάβες συνεχώς και η “κυβέρνηση” προχώρησε χωρίς κακή πρόθεση στην αγορά των νέων οχημάτων. “Είναι λυπηρό το ότι η δήλωσή μου για να τονίσω αυτό το γεγονός έχει αλλοιωθεί σκόπιμα”.

Η Τσιζέμ Τσελικέρ Ακάντερέ εκ μέρους του κόμματος του Λαού, δήλωσε ότι είναι λυπηρό να υπάρχει “υπουργός” που δηλώνει ότι το 60% χρησιμοποιεί Μερσεντές, τί θα γίνει αν το κάνουμε και εμείς. Σε δήλωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προβάλλεται σήμερα στον Τύπο πρόσθεσε ότι ο “λαός” αυτό δεν το ξεχνά, δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση