ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Για €2.000 ηλικιωμένη κινδυνεύει με φυλάκιση

Η κ. Παναγιώτα μίλησε στην «Κ» και εξήγησε πως δύο χρόνια την τρέχουν στα δικαστήρια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κραυγή απόγνωσης από 65χρονη γυναίκα από την επαρχία Λευκωσίας , η οποία κινδυνεύει να περάσει την πόρτα των φυλακών, για το μικρό ποσό των 2000 ευρώ.

Η κ. Παναγιώτα μίλησε στην «Κ» με πόνο ψυχής και εξήγησε πως εδώ και δύο χρόνια την τρέχουν στα δικαστήρια, ενώ η ίδια δεν έχει να πληρώσει ούτε τον δικηγόρο που προσέλαβε για την υπόθεσή της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, πριν από εννιά χρόνια η κόρη της διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια και για να αντεπεξέλθει οικονομικά μπήκε στο «λούκι» των δανείων, ώστε να καταφέρει να σώσει το παιδί της, το οποίο δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έπειτα, από εκείνη την ημέρα τη σέρνουν στα δικαστήρια για το ποσό των 2000 ευρώ. «Είμαι σε απελπιστική κατάσταση, δεν ξέρω τι να κάνω. Οι κόρες μου είναι άνεργες και δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Δεν έχω κανένα που να μπορεί να μου δώσει το ποσό για να ξοφλήσω», είπε.

Η ίδια έπρεπε να παρουσιαστεί σήμερα στο δικαστήριο, για την ανακοίνωση της ποινής της, ωστόσο το δικαστήριο της έδωσε παράταση 15 ημερών.

«Δεν ξέρω τι να κάνω, που να αποταθώ», σημείωσε, λέγοντας πως η μικρή σύνταξη των 450 ευρώ που λαμβάνει δεν της δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσει. «Τους είπα αν γίνεται να δίνω 50 ευρώ τον μήνα, αλλά δεν δέχονται, με αυτό το ποσό προσπαθώ μετά βίας να περάσω τον μήνα», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση