ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω ράλι στη Λευκωσία

Αρκετοί κύριοι δρόμοι της πρωτεύουσας παρέμειναν κλειστοί

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν αρκετοί οδηγοί στο κέντρο της Λευκωσίας, λόγω της διεξαγωγής του CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2016.

Από τις 15:30 το απόγευμα μέχρι και τις 19:00 το βράδυ παρέμειναν αρκετοί κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας κλειστοί με αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Για αρκετή ώρα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές εκατοντάδων μέτρων, με τους οδηγούς να πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Το μεγαλύτερο κινητικό πρόβλημα, εντοπίστηκε στην οδό Προδρόμου προς τη Γρίβα Διγενή αλλά και στον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο ήταν η συνέπεια της προσωρινής διακοπής της τροχαίας κίνησης αρκετών τμημάτων κύριων δρόμων, λόγω της Δοκιμαστικής Ειδικής Διαδρομής εντός της πόλης.

Από το μεσημέρι εκατοντάδες αστυνομικοί εξαπλώθηκαν στους δρόμους, με σκοπό να διευθετήσουν με τον καλύτερο τρόπο την τροχαία κίνηση.

Υπενθυμίζεται, πως το CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν κατά τις μέρες του ράλι και καλείται το κοινό να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τους λογαριασμούς της Αστυνομίας στο facebook και το twitter και την εφαρμογή της Αστυνομίας για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση