ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαθητές θα καταθέσουν για τον τραυματισμό καθηγητή

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Λάρνακας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για καταθέσεις αναμένεται να κληθούν από την Αστυνομία οι μαθητές που ήταν παρόντες στο χθεσινό επεισόδιο κατά το οποίο ανήλικος μαθητής σε Γυμνάσιο της Λάρνακας, επιτέθηκε εναντίον καθηγητή την ώρα που αυτός παρέδιδε μάθημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το πρωί σε Γυμνάσιο της Λάρνακας όταν ο ανήλικος μαθητής από άλλο τμήμα εισήλθε στην αίθουσα που δίδασκε ο καθηγητής για να πάρει κάποιο αντικείμενο.

Φαίνεται ότι η είσοδος του μαθητή στην αίθουσα διδασκαλίας προκάλεσε κάποιου είδους ανησυχία και αναταραχή στο μάθημα, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να κάνει παρατήρηση προς τον 15χρονο.

Μετά την παρατήρηση ο μαθητής επιτέθηκε του καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να επισκεφθεί το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, του έγινε μία συρραφή στο μέτωπο.

Ακολούθως ο καθηγητής μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας και κατήγγειλε την υπόθεση.

Μέλη του Τμήματος μετέβησαν στο Γυμνάσιο όπου ο μαθητής στη παρουσία του πατέρα του υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον καθηγητή.

Ο μαθητής μετέβη με τον πατέρα του στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκε από γιατρό ωστόσο δεν φαίνεται να φέρει οποιαδήποτε σημάδια επίθεσης.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, αναμένεται ότι θα κληθούν για ανάκριση τόσο ο καθηγητής όσο και ο ανήλικος μαθητής. Θα κληθούν ακόμα για καταθέσεις και οι μαθητές που έγιναν μάρτυρες του συμβάντος στην αίθουσα διδασκαλίας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: 24news

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X