ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κοφίνου: 12 ελαφρά τραυματίες από επεισόδια στο ΚΥΑΑ

Ο λόγος το bulling που δεχόταν μαθήτρια από την Παλαιστίνη

Newsroom K

Δώδεκα πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά από επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ μεταξύ δύο οικογενειών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις εννέα χθες το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου έγιναν επεισόδια μεταξύ δύο οικογενειών, μίας από το Ιράκ με 7 μέλη και μίας από την Παλαιστίνη με 5 μέλη.

Η αιτία του διαπληκτισμού, όπως αναφέρει η Αστυνομία, ήταν το bulling που δεχόταν μαθήτρια από την Παλαιστίνη από μαθήτρια της οικογένειας από το Ιράκ με την οποία φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.

Οπως αναφέρεται περαιτέρω, η οικογένεια από την Παλαιστίνη πήγε να ζητήσει εξηγήσεις για το θέμα με αποτέλεσμα οι δύο οικογένειες να έρθουν σε αντιπαράθεση, ο αδελφός της μαθήτριας από το Ιράκ φέρεται να επιτέθηκε και κτύπησε τρεις Παλαιστίνιες, τη μαθήτρια, τη μητέρα και μία φίλη της, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γενικευτεί και μέλη και των δύο οικογενειών καθώς και φίλοι τους να εμπλακούν στα επεισόδια.

Με την παρέμβαση των αστυνομικών της Κοφίνου, η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 12 περίπου πρόσωπα.

Τέσσερις από τους τραυματισθέντες διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και επτά στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι τραυματίες εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς των Νοσοκομείων Λάρνακας και Λευκωσίας και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών στη συνέχεια απολύθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X