ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με αναπηρικό καροτσάκι θα ανέβει στον Όλυμπο

Ο παραπληγικός Γ.Τίρρης θα επιχειρήσει να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με τίτλο «Αποστολή 'Ηλιαχτίδα Ζωής' Όλα μπορούν να γίνουν» ο παραπληγικός Γιώργος Τίρρης θα επιχειρήσει να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου στην Ελλάδα.

Σε δελτίο Τύπου του Συνδέσμου «Ηλιαχτίδα Ζωής» αναφέρεται ότι «η προσπάθεια του Γιώργου και των συνοδοιπόρων του έχει στόχο να στείλει μηνύματα ζωής αλλά και να στηρίξει τον σύνδεσμο παιδιών με ειδικές ανάγκες "Ηλιαχτίδα Ζωής", στη Λάρνακα».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πανίκκος Ξιούρουππας «αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης στο ρόλο της αποστολής κατά την οποία ομάδα 12 ατόμων θα επιχειρήσει να ανεβάσει στην κορυφή του Ολύμπου τον παραπληγικό μαχητή της ζωής Γιώργο Τίρρη ο οποίος μετά από ατύχημα καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο Γιώργος Τίρρης «δήλωσε πανέτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για το εγχείρημα αυτό, για το οποίο έχει κατασκευάσει ειδικά διαμορφωμένο τροχοκάθισμα» ενώ ανέφερε πως «θέλει να αποδείξει ότι όλα μπορούν να γίνουν και όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις στη ζωή σου πρέπει να την ξεπερνάς, να βάζεις στόχους και να προχωράς. Στόχος του είναι να πραγματοποιεί εγχειρήματα τα οποία οι αρτιμελής άνθρωποι κάνουν με δυσκολία».

Η αποστολή θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου από την Κύπρο «με φάρο και οδηγό τον Γιώργο αναμένεται να φτάσει στην κορυφή του Ολύμπου στις 22 Οκτωβρίου, μετά από πολύωρη ανάβαση διάρκειας 4 - 6 ωρών σε δύσκολες συνθήκες. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο στις 23 Οκτωβρίου».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X