ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερευνούν τις μαθήτριες που τράβηξαν τα βίντεο

Ενδεχόμενο ποινικού αδικήματος εναντίον των μαθητριών που τράβηξαν τα βίντεο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το ενδεχόμενο ποινικού αδικήματος εναντίον των μαθητριών που τράβηξαν τα βίντεο ξυλοδαρμού μαθήτριας, εξετάζουν οι Αρχές, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη.

Σε δηλώσεις του στο 24news, o κ. Αγγελίδης ανέφερε πως οι δύο μαθήτριες έχουν ήδη κληθεί για κατάθεση, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γραφείο Προστασίας Προσωπικών δεδομένων, ζητώντας παράλληλα την άμεση ενεργοποίηση του, όσον αφορά τη διαγραφή των βίντεο από τα μέσα κοινωικής δικτύωσης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, εξάλλου, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τη διοίκηση του κοινωνικού δικτύου Facebook για τη διαγραφή των βίντεο, αλλά και τον περιορισμό τους, αφού όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Οι Αρχές, σημείωσε, απευθύνουν έκκληση προς το κοινό να μην αναρτάται οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπόθεση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού όσοι το κάνουν ενδέχεται να διαπράττουν ποινικά αδικήματα. «Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί», τόνισε ο κ. Αγγελίδης.

Οι έρευνες για την υπόθεση ξυλοδαρμού της 16χρονης μαθήτριας, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο φάκελος αναμένεται να ολοκληρωθεί και να σταλεί για περαιτέρω οδηγίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση