ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις 25 Νοεμβρίου η δίκη για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα στη Λάρνακα

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες παραδέχτηκαν ενοχή για το έγκλημά

ΚΥΠΕ

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου ανέβαλε για τις 25 Νοεμβρίου 2016 την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου η δίκη για τον Αλεξάνδρου, ωστόσο η συνεδρία αναβλήθηκε προκειμένου να επιβληθούν στις 3 Νοεμβρίου, ποινές στους Plamen Pelov 32 χρόνων και Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία, οι οποίοι δήλωσαν ένοχοι σε πέντε κατηγορίες αναφορικά με το φόνο της Μολδαβής.

Στην προηγούμενη δικάσιμο ήταν προγραμματισμένη η ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον Plamen Pelov, ωστόσο ο δεύτερος κατηγορούμενος Daniel Slavchev άλλαξε την απάντηση του στις εναντίον του κατηγορίες από μη παραδοχή σε παραδοχή.

Οι δύο Βούλγαροι μαζί με τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου αντιμετωπίζουν πέντε κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov θα είναι ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του συγκατηγορούμενου του Παναγιώτη Αλεξάνδρου, ενώ ο Daniel Slavchev θα είναι εν δυνάμει μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X