ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

29χρονος κτύπησε Αστυνομικούς και υπάλληλο καταστήματος

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατάστημα στη Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση συμπλοκής, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης εναντίον αστυνομικών, εις βάρος 29χρονου, που διαπράχθηκε γύρω στις 11 το πρωί χθες, σε πολυκατάστημα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11 το πρωί χθες, ο 29χρονος μετέβη στο πολυκατάστημα, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο καταστήματος. Ακολούθως, κλήθηκαν οι φρουροί ασφαλείας και ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Γραφείο Ασφαλείας, όπου επιτέθηκε και κτύπησε ακόμα δύο πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει στον ένα κάταγμα ρινός.

Στη συνέχεια, κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και κατά την άφιξη τους στη σκηνή, ο 29χρονος έσπρωξε έναν από τους αστυφύλακες. Στην προσπάθεια τους να τον συλλάβουν, επιτέθηκε και κτύπησε τους δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ο ένας στο χέρι και ο άλλος στον καρπό, ενώ ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εκεί επιτέθηκε και κτύπησε άλλο μέλος της Αστυνομίας το οποίο τον συνόδευε.

Ο 29χρονος βρίσκεται υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X