ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας φτιάχνει ο Αρχιεπίσκοπος

«Ως κοινωνία έχουμε ξετσιπωθεί και πρέπει υπερπηδήσουμε την ανωμαλία»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εκπομπή «Βέτο» του Megaone και στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Αιμιλία Κενεβέζου, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ και, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για την ομοφυλοφιλία.

Ο Αρχιεπίσκοπος, αφού αποκάλεσε την ομοφυλοφιλία «φρούτο», δήλωσε πως έχει «ξετσιπωθεί», έχει φτάσει σε απαράδεκτες καταστάσεις και πως πρέπει «να αντιμετωπιστεί».

Πώς θα αντιμετωπιστεί η ομοφυλοφιλία σύμφωνα -πάντα- με τις απόψεις του Μακαριότατου; Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, θα δημιουργήσει σχολεία στα οποία τα παιδιά θα βγαίνουν φυσιολογικά και σωστά.

Αν και υπήρχε στα πλάνα της εκκλησίας η συγκεκριμένη ιδέα, η οικονομική κρίση δεν επέτρεψε τη δημιουργία τους με αποτέλεσμα τα εν λόγω σχολεία να είναι γεγονός τον επόμενο χρόνο.

«Θεού θέλοντος, με το νέο έτος και μέχρι τον Σεπτέμβρη, θα ετοιμαστούμε καταλλήλως για δέκα νηπιαγωγεία, μέσα σε δύο χρόνια να μπορούσε να κάνουμε δύο δημοτικά και μέσα σε έξι χρόνια να ετοιμάσουμε δύο γυμνάσια και λύκεια», δήλωσε.

«Θα δώσουμε κατευθύνσεις», συνέχισε για τα σχετικά σχολεία, «και θα έχουμε απαίτηση να βγαίνουν απ’ εκεί σωστοί άνθρωποι, ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα βοηθήσουν τον τόπο και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια έδειξε την αντίθεσή της στα λεγόμενα του Αρχιεπισκόπου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως «φρούτο».

Πηγή: 24news

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X