ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΠ: Θλίψη για τον θάνατο του Ανδρέα Παπασταύρου

Ακούραστος πνευματικός εργάτης αναφέρει στην ανακοίνωση του το Υπουργείο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εκφράζει βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του εκπαιδευτικού, φιλόλογου, Ανδρέα Παπασταύρου.

Σε ανακοίνωση του, το ΥΠΠ αναφέρει ότι ο Ανδρέας Παπασταύρου υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι του τόπου. Ακούραστος πνευματικός εργάτης, ένας εμβριθής μελετητής της κυπριακής εκπαίδευσης και συγγραφέας βιβλίων παιδαγωγικού περιεχομένου.

"Υπηρέτησε σε όλες τις βαθμίδες και θέσεις της Εκπαίδευσης, εργαζόμενος ως φιλόλογος, Βοηθός Διευθυντής, Διευθυντής σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Επιθεωρητής, Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης (Επαρχιακός και Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης) και στη συνέχεια Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης. Ήταν από τους πρώτους εκπαιδευτικούς που ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο του", προστίθεται.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα στις 13.00. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 12.30.Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα εκπροσωπηθεί και θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση