ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεύτερες σκέψεις κάνει η ΠΟΕΔ λόγω Κυπριακού

Πρόταση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων θα εξετάσει το ΔΣ της οργάνωσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πρόταση καταθέτει ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου τη ΠΟΕΔ, ο πρόεδρος της οργάνωσης Φίλιος Φυλακτού, με σκοπό την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί και αναβολή της αυριανής διαμαρτυρίας η οποία προγραμματιζεται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και ακολούθως την επίδοση ψηφίσματος στον Πρόεδρο τηε Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την ηγεσία της οργάνωσης, κατόπιν έκκλησης και από άλλους φορείς, η οργάνωση κάνει δεύτερες σκέψεις, ενόψει  των κρίσιμων εξελίξεων στο Κυπριακό και τις υποχρεώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στην «Κ» ο κ. Φυλακτού ανέφερε ότι η συνεδρία του ΔΣ αναμένεται εντός της ημέρας. Πρόκεται για μια ευκαιρία για συζητήσεις και σκέψεις για τα επόμενα βήματα της οργάνωσης, δήλωσε, αναφέροντας ότι η πρόταση φαίνεται να κερδίζει ήδη έδαφος. «Θεωρώ άτοπο, σημείωσε ο κ. Φυλακτού, να έχει συναντήσεις ο ΠτΔ ενόψει Ελβετίας, και να έχει να αντιμετωπίσει  τη διαμαρτυρία της οργάνωσης έξω από το Προεδρικό». Σίγουρα τα θέματα στον τομέα της εκπαίδευσης είναι σημαντικά όμως προέχει το Κυπριακό, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η μονόωρη στάση εργασίας η οποία είχε προγραμματιστεί σήμερα στην επαρχία Αμμοχώστου έχει πραγματοποιηθεί, ενώ προγραμματίζονται, βάσει προηγούμενης απόφασης της οργάνωσης, ακόμα τρεις μονόωρες στάσεις εργασίας σε Λάρνακα, Πάφο και Λευκωσία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X