ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν καταργείται η βίζα για τις ΗΠΑ διαμηνύει η αμερικανική πρεσβεία

Επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας, μετά τη σύγχιση που προκάλεσαν αμερικανικά δημοσιεύματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε ανακοίνωση προέβη πριν από λίγο η αμερικανική πρεσβεία, μετά τα δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ που δημιούργησαν, ως φαίνεται, λάθος εντυπώσεις για το θέμα της βίζας, καθώς ήθελαν την Κύπρο να είναι η 39χώρα για την οποία καταργείται η βίζα, στα ταξίδια προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Πρεσβείας χαρακτηρίζει ως λανθασμένα τα δημοσιεύματα, αναφέροντας ότι η Κύπρος δεν έχει εκπληρώσει ότλες τις προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Αμερικανικής Πρεσβείας.

«Υπήρξαν εκτενή δημοσιεύματα στον Τύπο αυτή τη βδομάδα, σύμφωνα με τα οποία η Κύπρος έχει προστεθεί στο Πρόγραμμα Απαλλαγής Βίζας για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, γνωστό ως Visa Waiver Program. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι λανθασμένα. Αν και εξακολουθεί να σημειώνεται πρόοδος, η Κύπρος δεν έχει εκπληρώσει ακόμη όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα αυτό. Οι Κύπριοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να χρειάζονται βίζα. Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα Official U.S. Department of State Visa Appointment Service for Cyprus website.

Για ακριβείς, έγκυρες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Απαλλαγής Βίζας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα U.S. Customs and Border Protection»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση