ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Cyprus Police News, η νέα ιστοσελίδα της Αστυνομίας

Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη μέσω Αpp για κινητά και tablets

ΚΥΠΕ

Τη νέα της ιστοσελίδα Cyprus Police News (www.cypruspolicenews.com), ειδησεογραφικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, παρουσίασε σήμερα η Αστυνομία Κύπρου.

Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί εξέλιξη υφιστάμενων εφαρμογών που αξιοποιούνται από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας και είναι απολύτως συνδεδεμένη με την εφαρμογή (App) για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες που ήδη λειτουργεί από το 2014.

Τη νέα ιστοσελίδα παρουσίασε σήμερα στο πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης στο Αρχηγείο Αστυνομίας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Όπως εξήγησε, η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας εντάσσεται στο πλαίσιο της ιδιαίτερης έμφασης που δίνει η Αστυνομία στην ενημέρωση των πολιτών αλλά και στη συνεργασία με τη δημοσιογραφική κοινότητα και τα ΜΜΕ.

Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αστυνομικές ειδήσεις της ημέρας, οι οποίες πλέον θα ετοιμάζονται από τα μέλη του Γραφείου Τύπου με δημοσιογραφικό ύφος και προσέγγιση, ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου, συμβουλές και θέματα γενικού ενδιαφέροντος για τους πολίτες.

Περιλαμβάνει ακόμη σημαντικά θέματα και ειδήσεις σχετικά με την πρόληψη του εγκλήματος και οδηγίες προς τους φιλάθλους σε σχέση με τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων.

Στη νέα ιστοσελίδα μπορεί επίσης κάποιος να βρει χρήσιμα τηλέφωνα όπως αυτά της άμεσης ανταπόκρισης και βοήθειας για ναρκωτικά, τηλέφωνα αστυνομικών σταθμών καθώς επίσης και τα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών της γειτονιάς παγκύπρια.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα ιστοσελίδα μαζί με τις υφιστάμενες σελίδες/λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συμβάλει περαιτέρω στον τομέα της προβολής του καθημερινού επιχειρησιακού αλλά και κοινωνικού έργου που επιτελεί με ευθύνη και επαγγελματισμό η Αστυνομία.

«Η σελίδα που παρουσιάζουμε σήμερα αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι» πρόσθεσε καταλήγοντας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση