ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τριήμερη κράτηση σε 39χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Φέρεται να απέστελλε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη κοπέλα από το εξωτερικό

ΚΥΠΕ

Στο κελί βρέθηκε 39χρονος που διαμένει στην Πάφο όταν εντοπίστηκε στην κατοχή του ηλεκτρονικός υπολογιστής από τον οποίο φέρεται να απέστελλε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη κοπέλα από το εξωτερικό.

Για την υπόθεση έσπευσαν άμεσα στην Πάφο ομάδα του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία είχε γίνει από την ανήλικη που διαμένει στο εξωτερικό και κατόπιν συνεργασίας της κυπριακής Αστυνομίας με την Interpol έγινε κατορθωτή η σύλληψη του 39χρονου .

Για την σύλληψη του ειδική ομάδα του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας μετέβησαν στην Πάφο και έκαναν έφοδο στην κατοικία που διαμένει ο 39χρονος όπου εντοπίστηκε στην κατοχή του ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Ο 39χρονος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες, αυτή της σεξουαλικής κακοποίησης δείχνοντας φωτογραφίες άσεμνες στην ανήλικη, της κατοχής παιδικής πορνογραφίας και το αδίκημα της εξασφάλισης παιδικής πορνογραφίας.

Οι έρευνες των μελών του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και με ιδιαίτερη προσοχή προς πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X