ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χειροπέδες σε δύο άτομα που θα διοχέτευαν κοκαΐνη στην Κύπρο

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 9 αυτοσχέδιες συσκευασίες βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χειροπέδες πέρασε η Ελληνική Αστυνομία σε δύο Βούλγαρους, ηλικίας 28 και 36 ετών στην Γλυφάδα για εισαγωγή σημαντικής ποσότητας υψηλής καθαρής κοκάινης, την οποία θα διοχέτευαν στην Κύπρο

Στο πλαίσιο ελέγχου από την Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής για αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και διερεύνησαν τους δύο Βούλγαρους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι δύο Βούλγαροι, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαν αφιχθεί στην Ελλάδα αεροπορικώς από την Ολλανδία με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο, χωρίς αποσκευές.

Στις έρευνες των αποσκευών που αφίχθησαν την επόμενη ημέρα του ταξιδιού τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, 9 αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν, για την αποφυγή εντοπισμού τους, συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Οι δύο Βούλγαροι εντοπίστηκαν στην Γλυφάδα και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον 3.275 ευρώ και 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως οι δύο Βούλγαροι θα μετέφεραν κοκαΐνη στην Κύπρο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση