ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επανέρχεται με στάσεις εργασίας η ΠΟΕΔ

Στις 30/11 σε Λάρνακα και 7/12 σε Πάφο και Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνεχίζει τις στάσεις εργασίας η ΠΟΕΔ, μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, το οποίο συνήλθε το πρωί.

Σε δηλώσεις του στην «Κ» ο γραμματέας της Οργάνωσης, Απόστολος Αποστολίδης ανέφερε ότι «αφού αξιολογήθηκε το διάστημα των τελευταίων δύο εβδομάδων, από τη μέρα δηλαδή που η ΠΟΕΔ αποφάσισε την αναστολή των μέτρων, δεν υπήρξε οποιοδήποτε αποτέλεσμα που να ικανοποιεί την οργάνωση».

Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις του ΔΣ δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν, κάτι που σημαίνει την επαναφορά των απεργιακών μέτρων με στάσεις εργασίας στις εναπομείνασες τρεις επαρχίες (Λάρνακα, Πάφο και Λευκωσία).

Πέραν όμως από τις στάσεις εργασίας, στο πλαίσιο των απεργιακών μέτρων, η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της να μην εφαμόζουν τα θέματα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, καθώς, όπως αναφέρεται, δεν έχει γίνει διάλογος για θέματα επαγγελματικής μάθησης όπως επίσης και σειράς άλλων ζητημάτων.
δεν εφαρμόζονται τα

Υπενθυμίζεται ότι τα απεργιακά μέτρα της οργάνωσης είχαν ανασταλεί, μετά από έκκληση της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής και του αρμόδιου Υπουργού προκειμένου να προσέλθουν σε διάλογο, κάτι που ωστόσο δεν έγινε, όπως ανέφερε ο κ. Αποστολίδης. Ενώ όπως είχε αναφέρει προ ημερών ο πρόεδρος της οργάνωσης, Φίλιος Φυλακτού, η αναστολή των μέτρων έγινε και λόγω των εξελίξεων στο Κυπριακό, και των συνομιλιών στο Μοντ Πελερέν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X