ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διανομή φυλλαδίων στη Μνήμη των Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων

ΚΥΠΕ

Η τρίτη Κυριακή κάθε Νοέμβρη, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως, ως Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σε τροχαίες οδικές συγκρούσεις,σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Παράλληλα, αποτελεί φόρο τιμής προς τα μέλη της Τροχαίας, τα σωστικά συνεργεία, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τραυματικές εμπειρίες από τροχαίες οδικές συγκρούσεις.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια θα γίνει διανομή διαφωτιστικών φυλλαδίων σήμερα στην Πάφο μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. – 5 μ.μ., στις Λεωφόρους Ποσειδώνος και Αθηνών .

Οι εκδηλώσεις αυτές, έχουν ως στόχο να υπενθυμίσουν,όπως αναφέρεται, σε όλους το τεράστιο κοινωνικό θέμα της οδικής ασφάλειας, αλλά και την επείγουσα ανάγκη για συντονισμένες δράσεις, ούτως ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο.

Διανομή φυλλαδίων θα γίνει και στις υπόλοιπες πόλεις όπως σήμερα μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 11 π.μ. στην Πλατεία Ερμού και μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. – 4 μ.μ., στη Λεωφόρο Αθηνών, στη Λάρνακα αλλά και μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. – 4 μ.μ., στον κύριο δρόμο Αστρομερίτη – Τροόδους στην περιοχή Ατσά στη Λευκωσία.

Επίσης σήμερα μεταξύ των ωρών 11 π.μ. – 12 μ., στην οδό Κυριάκου Μάτση στο Στρόβολο, στην οδό Ιφιγενείας στη Λακατάμεια και στη Λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία και επίσης σήμερα μεταξύ των ωρών 9π.μ. - 10π.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου και στις υπεραγορές «ΚΟΚΚΙΝΟΣ» και «LIDL».

Εξάλλου αύριο Κυριακή 20/11/2016 μεταξύ των ωρών 4 μ.μ. – 6 μ.μ., θα γίνει διανομή φυλλαδίων στις κύριες οδικές αρτηρίες στη Λεμεσό.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία της Αστυνομίας του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό REACTION.

Στο μεταξύ στα πλαίσια των εκδηλώσεων αύριο Κυριακή στις 4.45 μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμέσου της οδού Λήδρας, με αφετηρία το Δημαρχείο Λευκωσίας. Της πορείας θα ηγείται η Φιλαρμονική της Αστυνομίας ενώ θα δοθεί διαφωτιστικό υλικό στους πολίτες.

Τέλος την Δευτέρα στις 7 π.μ. θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην εκκλησία Αγίας Ειρήνης και Σοφίας, παρά το Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου θα παραστούν η Ηγεσία της Αστυνομίας, ενώ έχουν προσκληθεί, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, καθώς και συγγενείς θυμάτων τροχαίων συγκρούσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X