ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σήµερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Σταδιακά, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα νότια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα νότια το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν τοπικές βροχές και να σηµειωθούν µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και αργότερα τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τη νύκτα αναµένονται και χιόνια, αρχικά στο Τρόοδος και αργότερα στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη αναµένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, καθώς και χιόνια στα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X