ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θωμά: «Σκότωσα τρία άτομα»

Σε εξέλιξη η κατάθεσή του ενώπιον Κακουργιοδικείου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος Χρήστος Θωμά 31 ετών για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Η δίκη βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη και ο 31χρονος διαβάζει την κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, τα θύματα έβριζαν αυτόν και τα παιδιά του, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του με τα τρία θύματα. «Σκότωσα τρία άτομα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω», ανέφερε, λέγοντας πως την ημέρα του φονικού θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε. «Εν είχα σκοπό να σκοτώσω. Λειτουργούσα μηχανικά. Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός», κατέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το Κακουργιοδικείο, το οποίο κάλεσε τον 31χρονο σε απολογία είχε αναφέρει πως εκ πρώτης όψεως η κατηγορούσα αρχή έχει αποδείξει ότι στοιχειοθετείται υπόθεση σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 31χρονος κατηγορούμενος Χριστάκης Θωμά.

Μετά και από την τελευταία μαρτυρία, συμφωνήθηκε πως δεν χρειάζεται να κληθεί στο δικαστήριο άλλος μάρτυρας κατηγορίας, με το δικαστήριο να καλεί τον κατηγορούμενο σε απολογία και σημειώνοντας ότι η κατηγορούσα αρχή έχει εκ πρώτης όψεως αποδείξει την υπόθεση εναντίον του στις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση