ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ημέρες

Χαμηλή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο ελαφρών βροχών ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από νωρίς το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα βόρεια παράλια βορειοανατολικοί, παροδικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα βόρεια θα είναι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση