ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απαντήσεις για τις 406 χιλιάδες δίνει ο 54χρονος μηχανολόγος

Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου Πάφου για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις

ΚΥΠΕ

Στο δικαστήριο σήμερα ο 54χρονος μηχανολόγος στην Πάφο για υπόθεση απόσπασης 406 χιλ ευρω

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο 54χρονος μηχανολόγος από την Πάφο για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κλοπή από αντιπρόσωπο.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για σήμερα , όπου ο 54χρονος αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο 54χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία της υπόθεσης από δύο δίδυμα αδέλφια ηλικίας 58 ετών από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου,που ισχυρίζονται ότι του έδωσαν ποσό 406 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να αναλάβουν από κοινού εργασίες φωτοβολταϊκών και μηχανολογικών βελτιώσεων σε κτίρια του δημοσίου, και ιδιωτικά έργα στην Επαρχία Πάφου.

Οι παραπονούμενοι κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι τα χρήματα τα έδωσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις κατά τα έτη 2008 με 2011,όταν είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν για ανάληψη από κοινού διαφόρων έργων .

Ο 54χρονος διέθεσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των παραπονουμένων ελάχιστα χρήματα από το ποσό των 406 χιλιάδων ευρώ και οικειοποιήθηκε το υπόλοιπο ποσό.

Τα δύο αδέρφια ανέφεραν στις ανακριτικές αρχές ότι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον 54χρονο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα και ότι για αυτό καθυστέρησαν να καταγγείλουν την υπόθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανακρινόμενος ο 54χρονος αρνείται ότι οικειοποιήθηκε το ποσό των 406 χιλιάδων ευρώ και ανέφερε ότι έλαβε από τους δύο 58χρονους μικρότερο ποσό το οποίο διέθεσε για τα έργα που ανέλαβε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X