ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πυρκαγιά στη Στέγη Άγιος Χαράλαμπος στη Λάρνακα

Χθες το απόγευμα εξερράγη πυρκαγιά στη Στέγη Αγιος Χαράλαμπος του Λεπροκομείου

ΚΥΠΕ

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες σε αποθηκευτικούς χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας που στεγάζονται στη Στέγη Αγιος Χαράλαμπος στο Λεπροκομείο με τις ζημιές να μην έχουν ακόμα υπολογιστεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις τέσσερις χθες το απόγευμα εξερράγη πυρκαγιά σε τέσσερις αποθηκευτικούς χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας που βρίσκονται στη Στέγη Αγιος Χαράλαμπος στο χώρο του Λεπροκομείου στη Λάρνακα.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στις ξύλινες δοκούς των αποθηκευτικών χώρων άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Η φωτιά κατέκαυσε επίσης διάφορα παλαιά έντυπα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας τα οποία φυλάσσονται στους συγκεκριμένους χώρους και είναι άνευ αξίας.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρνακας και μετά από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά πιθανόν να τέθηκε κακόβουλα ή τυχαία από νεαρούς που συχνάζουν στην περιοχή. Από τις έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες διεφάνη ότι στη σκηνή δεν υπήρχαν σημάδια εύφλεκτης ύλης.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία μετά από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι οι είσοδοι και έξοδοι των συγκεκριμένων αποθηκευτικών χώρων είναι πάντοτε ανοικτές και η πρόσβαση σ’ αυτές είναι εύκολη στο κοινό.

Τους αποθηκευτικούς χώρους επισκέφθηκε επίσης η υπεύθυνη της Στέγης Αγίου Χαραλάμπους η οποία φρόντισε να ασφαλιστούν οι υπόλοιποι αποθηκευτικοί χώροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X