ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χιονισμένα Χριστούγεννα: Κλειστοί όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Δρόμοι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δρόμοι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

Pinewood - Κακοπετριάς
Προδρόμου - Τροοδίτισας
Προδρόμου - Λεμύθου

Κατολίσθηση βράχων και περιορισμένη ορατότητα στους δρόμους:

Κύκκου - Κάμπου
Κύκκου Μιλικουρίου
Κάμπου - Ορκόντα

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, και χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν ελαφρές βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον 1 βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονομένες καταιγίδες κυρίως απο το μεσημέρι και μετά. Στις ορεινές περιοχές αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Τη νύχτα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Δευτέρα και την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη
αναμένεται μικρή άνοδος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση