ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λεμεσός: Σύλληψη 55χρονου μεθυσμένου οδηγού

Ο άντρας είχε στο αίμα του ποσοστό αλκοόλης 5 φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χθες βράδυ, στη Λεμεσό, 55χρονος που ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση εντοπίστηκε να έχει στον οργανισμό του, ποσοστό αλκοόλης πέντε φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Το θετικό στην όλη υπόθεση, ήταν ότι αυτή τη φορά δεν θρηνήσαμε θύματα, παρά μόνο τον ελαφρύ τραυματισμό 19χρονου οδηγού.

Ήταν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, στην οδό Γεωργίου Ά στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε προστατευτικό κιγκλίδωμα διάβασης πεζών και στη συνέχεια να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος.

Μετά τη σύγκρουση, ο 55χρονος φέρεται να προσπάθησε να εγκαταλείψει τη σκηνή του δυστυχήματος, με το αυτοκίνητό του, λίγα μέτρα πιο κάτω όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε, λόγω μηχανικής βλάβης.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις, ενώ οι οδηγοί των δύο οχημάτων υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ. Η ένδειξη για τον 19χρονο, ήταν μηδενική, ενώ για τον 55χρονο, ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 112μg%, αντί 22μg%.

Ακολούθως ο 55χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση