ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποιοι δρόμοι παραμένουν και σήμερα κλειστοί (upd)

Προβλήματα από κατολισθήσεις και παγετού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νεότερη ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για την κατάσταση στους δρόμους λόγω των καιρικών συνθηκών.
Κλειστοί για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις ορεινές περιοχές. Κλειστός για όλα τα οχήματα παραμένει και ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών, λόγω κατολίσθησης μεγάλου όγκου χώματος.

Αυτή την στιγμή, στην περιοχή Παλαιχωρίου σημειώνεται χιονόπτωση με αποτέλεσμα οι δρόμοι Παλαιχωρίου – Αγρού και Άλωνας – Αγρού, να είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Επίσης ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι οι δρόμοι:

Μαχαιρά – Κιονιών
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Κακοπετριάς – Pinewood - Κακοπετριάς
Κακοπετριάς – Σπηλιών – Αγίας Ειρήνης
Πεδουλά – Προδρόμου
Προδρόμου – Πλατρών
Προδρόμου – Λεμύθου
Μουτουλλά – Πεδουλά
Πεδουλά – Κύκκου


Στους δρόμους Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Μηλικουρίου και Κάμπου – Ορκόντα, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Θα πρέπει επίσης οι οδηγοί να έχουν υπόψη τους ότι λόγω των ευμετάβλητων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, κυρίως στις ορεινές περιοχές παρουσιάζει συνεχείς αλλαγές.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X