ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κακοκαιρία μέχρι το Σαββατοκύριακο

Κρύο, βροχές, και χιόνια τις επόμενες μέρες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αργότερα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια, αλλά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νοτιοδυτικά, ενώ σταδιακά θα επηρεάσει λιγότερο και άλλες περιοχές με τα φαινόμενα να εξασθενούν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ και σύντομα στα νότια παράλια ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή αρχικά θα παρατηρούνται περίοδοι με ηλιοφάνεια και περίοδοι με συννεφιά, ενώ από το μεσημέρι και μετά παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, με τα περισσότερα φαινόμενα να επηρεάζουν τα δυτικά, χιόνια στα ορεινά και ισχυροί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση