ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι καταζητούμενοι για τον φόνο στη Δερύνεια (φώτος)

Η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των καταζητούμενων για την υπόθεση φόνου που σημειώθηκε χθες στην Δερύνεια και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα, οκτώ αλλοδαποί από την Ινδία βρίσκονταν σε διαμέρισμα στη Δερύνεια όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέντε άτομα ομοεθνείς τους, έσπασαν την πόρτα και εισήλθαν σ’ αυτό.

Με την είσοδο τους στο διαμέρισμα τα πέντε άτομα επιτέθηκαν εναντίον των παρευρισκομένων με μαχαίρια και πιθανόν τσεκούρι τραυματίζονταν τέσσερις από αυτούς, ένας εν των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αυτοψίας, την οποία διενέργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα , το 23χρονο θύμα του φονικού, έφερε δύο τραύματα στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο.
Δεύτερο πρόσωπο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, φέροντας τραύματα στους πνεύμονες, ενώ άλλα δύο πρόσωπα, τραυματίστηκαν στα χέρια, και αναμένεται σύντομα να πάρουν εξιτήριο.

Η Αστυνομία καταζητεί τέσσερα πρόσωπα ινδικής καταγωγής για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε χθες.

Πρόκειται για τους:
SARBJIT SINGH, 24 ετών από την Ινδία
KOVARK KHERA, 21 ετών από την Ινδία
RUPINDERPAL SINGH, 24 ετών από την Ινδία
SANJAL MALIK, 21 ετών από την Ινδία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα στοιχεία των δύο από τους πέντε καταζητούμενους έχουν ήδη τοποθετηθεί στον κατάλογο alert, ενώ διενεργούνται από το πρωί εξετάσεις και ανακρίσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία των τριών άλλων ατόμων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν συμφοιτητές, ενώ σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό 23803040, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση