ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βροχές το επόμενο διήμερο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος. Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται περίοδοι με αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με περιόδους αυξημένης νεφοκάλυψης και αναμένεται να πέσουν τοπικά βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση