ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νεαροί υπό την επήρεια αλκοόλ προκάλεσαν τροχαία δυστυχήματα

Συνελήφθησαν 20χρονος και 23χρονος για υψηλή ποσότητα αλκοόλης στο αίμα τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα σήμερα, καθώς μέλη του ΤΑΕ Μόρφου διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Κακοπετριά, αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται με όπισθεν ταχύτητα και να προσκρούει στο πίσω μέρος σταθμευμένου οχήματος και στη συνέχεια να εγκαταλείπει τη σκηνή.

Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το εν λόγω όχημα και το ανέκοψαν. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Πάφου, ο οποίος έφερε συμπτώματα μέθης. Στη σκηνή μετέβηκαν επίσης μέλη της Τροχαίας Μόρφου, τα οποία ζήτησαν από τον 20χρονο να υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε, ενώ επιτέθηκε κατά των μελών της Αστυνομίας και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια ο 20χρονος και ένα μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο Αγροτικό Κέντρο Υγείας Ευρύχου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών. Όπως διαπιστώθηκε ο 20χρονος έφερε εκδορές στα χέρια και το αυτί και ο αστυφύλακας εκδορές και ερυθρότητα στα χέρια και τα αυτιά.

Επίσης, γύρω στις 11:50 χθες βράδυ, ενώ 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Λεωνίδα στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου, το οποίο επιχειρούσε να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης, που οδηγούσε κάτοικος Λευκωσίας.

Στον 23χρονο οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 110μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο. Ακολούθως, σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε ο 23χρονος, η ένδειξη ήταν 94μg% αντί 22μg%.

Από το δυστύχημα κανένας δεν τραυματίστηκε. Ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X