ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λεμεσός: 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον συνομίληκης του

Πολίτες καταδίωξαν τον δράστη και τον συνεργό του αλλά δεν κατάφεραν να τους ανακόψουν

ΚΥΠΕ

Δεκαπεντάχρονος φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία διάπραξη ληστείας σε βάρος συνομήλικής του, χθες στη Λεμεσό, ενώ η Αστυνομία αναζητά το συνεργό του, ο οποίος νωρίτερα είχε προτάξει μαχαίρι σε 13χρονη, φίλη της 15χρονης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι ανήλικες κατήγγειλαν στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι χθες στις 1830 το απόγευμα ενώ βρίσκονταν σε πάρκο στη Λεμεσό και κάθονταν σε σκάλα που οδηγεί σε υπερυψωμένο καφεστιατόριο που είναι εκτός λειτουργίας, τις προσέγγισαν δύο νεαροί.

Ο πρώτος πλησίασε τη 13χρονη και της ζήτησε να του δώσει ό,τι κρατούσε στα χέρια της. Στη συνέχεια προσέγγισε τη 15χρονη και προτάσσοντάς της μαχαίρι, το οποίο της έβαλε στο λαιμό, της ζήτησε να του δώσει ό,τι είχε.

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεύτερος ύποπτος, πλησίασε τη 13χρονη και προσπάθησε να της αρπάξει τη τσάντα της, η 13χρονη αντέδρασε και κατάφερε να την πάρει πίσω. Ακολούθως πλησίασε τη 15χρονη, της άρπαξε τη τσάντα και προσπάθησε να διαφύγει.

Η 15χρονη τους καταδίωξε για να πάρει πίσω τη τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο, ζητώντας παράλληλα βοήθεια από πολίτες. Τους καταδίωξαν χωρίς όμως να καταφέρουν να τους ανακόψουν.

Ο ένας εκ των δύο αναγνωρίστηκε και, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 15χρονο.

Γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν τον καταζητούμενο 15 ετών και τον οδήγησαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού. Ακολούθως ανακρίθηκε και φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά το συνεργό του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X