ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Tην Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σταδιακά αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στα ορεινά θα πέσουν χιόνια. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται αραιή σκόνη.

Το Σάββατο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά και τα ημιορεινά αναμένεται να πέσουν λίγα χιόνια.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς, στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Και απόψε ενδεχομένως να πέσουν μεμονωμένα ελαφρές ελαφρές βροχές.

Εξάλλου σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας που αφορά στο οδικό δίκτυο, λόγω παγετού όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί, αλλά ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X