ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠτΔ: Ιστορική στιγμή η Τελετή Έναρξης Πάφος2017

Αναφορά για την τελετή της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης έδωσε ο Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, έστειλε το δικό του μήνυμα για την τελετή έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017.

«Από τη Λισσαβόνα όπου βρίσκομαι για τη Σύνοδο Ηγετών των μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ, στέλνω τις εγκάρδιες μου ευχές στην Τελετή Έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017.

Απόψε ένα όμορφο ταξίδι αρχίζει και δικαιώνει τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες όλων όσων πίστεψαν σε αυτό και εργάστηκαν για να αναδείξουν τις δυνατότητες μιας μικρής ευρωπαϊκής πόλης, όπως η Πάφος, η οποία όμως διαθέτει πλούσια ιστορία και μοναδική πολιτιστική κληρονομιά».

«Με το σύνθημα «Συνδέοντας Ηπείρους, Γεφυρώνοντας Πολιτισμούς», η Πάφος, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, στέλνει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο τα δικά της ηχηρά μηνύματα πολιτισμού και ειρήνης», πρόσθεσε.

Συγχαίρω θερμά τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Οργανισμού Πάφος 2017 για την πολύτιμη και καταλυτική συμβολή τους σε αυτή την μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση. Τα συγχαρητήριά μου εκφράζω στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που με τις υπηρεσίες τους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας. Συγχαίρω επίσης τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους εθελοντές για την πολύπλευρη στήριξή τους καθώς και τους χορηγούς για την ενίσχυση της διοργάνωσης. Τέλος να συγχαρούμε τους καλλιτέχνες- δημιουργούς, που με τη συμμετοχή τους Συνδέουν Ηπείρους, Γεφυρώνουν Πολιτισμούς.

Με τη βεβαιότητα ότι οι προγραμματισμένες δράσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον κάθε ευρωπαίου πολίτη, εύχομαι από καρδίας κάθε επιτυχία για τη συνέχεια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση