ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κλειστά τμήματα των λεωφόρων Κέννεντυ και Βύρωνος στην Παλλουρίωτισσα

Θα διεξάγονται εργασίες την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, σε τμήματα των λεωφόρων Τζον Κέννεντυ και Βύρωνος στην Παλλουριώτισσα, θα διεξάγονται εργασίες φρεζαρίσματος και διάστρωσης ασφαλτικού σκυροδέματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα των λεωφόρων Τζον Κέννεντυ και Βύρωνος στην Παλλουριώτισσα από και προς το ΣΟΠΑΖ, θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων παρόδων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των, κατά τη διάρκεια τους, επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση