ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καιρός ηλιόλουστος αλλά το κρύο τσουχτερό

Χωρίς βροχές θα συνεχιστεί το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψυχρή αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή και σήµερα.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα νεφώσεις, ιδιαίτερα το πρωί. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί µέτριοι και παροδικά στα προσήνεµα ανατολικά και νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ για να εξασθενίσουν αργότερα σε ασθενείς ως µέτριους, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά, µέχρι ταραγµένη στα νότια και βόρεια παράλια και ταραγµένη στα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, στους 4 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 στα υπόλοιπα παράλια και στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ηµιορεινά θα επικρατεί παγετός, ενώ παγετός αναµένεται να σχηµατιστεί και σε αρκετές πεδινές περιοχές.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όµως σταδιακά αναµένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη και µικρή περαιτέρω άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X